Szűrők

Babydan márkaleírás

 

 

Kínálatunkban megtalálod a Babydan gyermekbiztonsági termékeit. A dán cég 1947 óta van a piacon. Vallja, hogy szülővé válni a legcsodálatosabb feladat, ugyanakkor hatalmas felelősséggel is jár. Éppen ezért termékeivel abban támogat bennünket, szülőket, hogy a lehető legbiztonságosabb és legpraktikusabb módon óvhassuk gyermekünket.

 

Otthonunkban számos olyan veszélylehetőség van, amely nekünk, felnőtteknek fel sem tűnik, azonban egy kicsi gyermeknek komoly balesetet okozhat: becsapódik az ajtó, forró a tűzhely, megbillen a tévé, rázáródik az ajtó vagy éppen a huzat kivágja az ablakot. A megfelelő védőfelszerelésekkel, biztonsági eszközökkel azonban rengeteg ilyen baleset elkerülhető.

 

A Babydan ajtórácsokkal egész helyiséget tudsz elzárni, lépcsőfeljárót biztonságossá tenni. Az apróbb otthoni biztonsági termékekkel pedig számos veszélyforrás elhárítható. A konnektorvédő mellett mágneses fiókzárat, ablakzárat, ajtókitámasztót, tűzhelyvédőt is találsz a kínálatban. Sőt a Babydan Starter kid biztonsági csomagban 22 olyan bababiztonsági termék van, amelyek szükségesek egy biztonságos otthon kialakításához.

 

A Babydan célkitűzése, hogy a piacon a legbiztonságosabb babavédelmi termékeket kínálja. Hiszik, hogy a termékek tesztelésével tudják ezt megvalósítani. Éppen ezért a gyártás mellett különös hangsúlyt fordítanak arra, hogy termékeik kifogástalan minőségben kerüljenek a családokhoz. Saját teszközpontot üzemeltetnek, ahol minden egyes termék nagyon komoly, átfogó és szigorú vizsgálaton megy keresztül annak érdekében, hogy mi a lehető legjobbat kaphassuk.

 

Amikor úgy döntöttünk, hogy webáruházunkban forgalmazzuk ezeket a bababiztonsági termékeket, akkor azért voksoltunk a Babydan mellett, mert a gyors felszerehetőség és az egyszerű használat mellett valódi biztonságot kínálnak a babák számára.

 

Amennyiben kérdésed van a Babydan termékekkel kapcsolatban, keress bennünket!

Kosarad
×

Kosár