Vállalkozásunkat 2018-ban hoztuk létre, akkor még csak babakerítéseket és babakarámokat találhattál az oldalon. Ezek a termékek egyre népszerűbbé váltak, így a kínálatot egyéb biztonsági megoldásokkal bővítettük és folyamatosan javítottuk a rendelésfelvételi funkciókat és a kiszállítási lehetőségeket. Bár nem volt nagy a választék, az érdeklődés folyamatosan növekedett, ezért döntöttünk úgy, hogy a babakeritesek.com oldalt egy olyan webáruházzá fejlesztjük, ahol a biztonsági termékek mellett számos újdonság is helyet kap.

Az elmúlt időszakban rengeteg gyártóval egyeztettünk, így folyamatosan új termékeket kínálunk Nektek. A termékek kiválasztásakor az elsődleges szempont a minőség és a szépség. Így ha böngészel az oldalon láthatod, hogy nem az árakkal szeretnénk versenyre kelni, hanem a megbízhatósággal, a gyors kiszállítással és a garanciális jogok egyszerű érvényesítésével. Csak olyan gyártókkal kötöttünk és a jövőben kötünk még együttműködési megállapodást, amelyek szemléletével azonosulni tudunk és amelyek termékeivel elégedettek vagyunk.

Fontos számunkra, hogy ha nálunk vásárolsz, akkor nem csak a termékkel, hanem a szolgáltatással is elégedett legyél. Ha kérdésed, kérésed van, állunk rendelkezésedre, kereshetsz bennünket a +36 20 484 5012 telefonszámon vagy a info@babakeritesek.com e-mail címen.

×

Kosár