Szűrők

Biztonsági termékek

 

 

Otthonunkat egyik napról a másikra kell biztonságossá tenni, amikor gyermekünk hirtelen örökmozgóvá fejlődik. Szinte hihetetlen, de születése után néhány hónappal már úgy fog tűnni, hogy mindent elér. A kúszással, mászással eljön az az időszak, amikor egy nap a legtöbbet azt ejtjük ki: nem szabad.

 

Sokszor ráadásul nem azért nem engedünk neki valamit, mert az koszt vagy rumlit eredményez, hanem azért, mert veszélyt jelent számára. A fiókok tartalma, a tűzhely, a kandalló ilyenkor óriási ellenséggé válnak. Régebben csak a sarokvédő és a konnektordugó voltak ismertek, mint biztonsági eszközök, mára azonban nagyon jelentősen bővült a paletta. A babarácsok (link: https://babakeritesek.com/termekkategoria/babaracsok-a-babydan-tol/) és babakerítések (link: https://babakeritesek.com/termekkategoria/babakeritesek/) mellett egészen elképesztő a biztonsági termékek piaca.

 

A csúszásgátlótól (link: https://babakeritesek.com/termek/babydan-csuszasgatlo-kadba-szurke-35x55cm/) a mágneses fiókzárig (link: https://babakeritesek.com/termek/babydan-magneses-zar-fiokokhoz-es-szekrenyekhez/) , tűzhelyvédőig (link: https://babakeritesek.com/termek/babydan-dansafe-ezust-tuzhelyvedo/) és ablakzárig (link: https://babakeritesek.com/termek/babydan-ablakzar-1-db/) rengeteg olyan eszközt találsz kínálatunkban, amelyekkel pillanatok alatt lesz biztonságos hely az otthonod.

 

Ezeket a bababiztonsági termékeket ráadásul úgy fejlesztették ki, hogy a legtöbb egyáltalán nem tesz kárt vagy nem hagy nyomot a bútoron. Így amikor már nem lesz rájuk szükség, olyan egyszerűen és könnyedén tudod eltávolítani, ahogy kezdetben „üzembe helyezted”.

 

Nézd meg a termékeket és tedd biztonságossá otthonodat szinte néhány pillanat alatt!

Kosarad
×

Kosár