Inglesina Keplero I-SIZE 40 – 105 cm Navy

Menetiránynak háttal behelyezendő, forgatható, dönthető, ergonomikus autósülés, amely tágas és elegendő helyet biztosít a gyermek számára. Menetiránynak háttal és menetiránnyal megegyező irányba történő utazásra is alkalmas. ECE R129 i-Size szabvány által jóváhagyott, 40 cm-től egészen 105 cm magasságig használható (születéstől egészen 4 éves korig).

145990 Ft

14 napos elállási lehetőség

Szállítási idő 2-4 nap

30 napos pénzvisszafizetési garancia

Cikkszám: AV90L0NAV Kategóriák: ,
Kívánságlistára
Kívánságlistára

Leírás

Menetiránynak háttal behelyezendő, forgatható, dönthető, ergonomikus autósülés, amely tágas és elegendő helyet biztosít a gyermek számára. ECE R129 i-Size szabvány által jóváhagyott, 40 cm-től egészen 105 cm magasságig használható (születéstől egészen 4 éves korig).

Tulajdonságok:

  • A legújabb ECE R129 i-Size szabvány által jóváhagyott, 40 cm magasságtól (születéstől) használható egészen 105 cm magasságig (4 éves kor). Amíg a baba pici, kötelező menetiránynak háttal behelyezni. 15 hónapos kortól és 76 cm magasságtól menetiránnyal megegyező irányban is utazhat benne a gyermek.
  • 360 °-os szögben forgatható, elfordításához nem szükséges lecsatlakoztatni a bázistalpról. Forgathatósága megkönnyíti a beszállást.
  • Ergonomikus ülés, amelynek dőlésszöge 3 pozícióba állítható – pihenő, középső és ülő pozíció.
  • Stabilitását az ISOFIX csatlakozók és a támasztóláb biztosítják.
  • LCD kijelző jelzi a megfelelő behelyezést és csatlakoztatást. A megszólaló hangjelzés a helytelen ISOFIX – csatlakozást, a támasztóláb nem megfelelő helyzetét vagy az ülés helytelen orientációját jelzi.
  • Állítható hosszúságú isofix csatlakozók (50 mm-es intervallum).
  • Fejtámasztó újszülött betét, amelynek használata 5,5 kg-os súlyig ajánlott. Kialakításának köszönhetően az első pár hónapban megfelelően tartja a baba fejét. Később kivehető.
  • 6 pozícióba állítható fejtámla. A fejtámla beállításával egyúttal a biztonsági övek is a megfelelő helyzetbe kerülnek.
  • A fej és a medence kiemelkedő oldalvédelme egy esetleges oldalütközés során.
  • Levehető belső huzat, 30 °C-on kézzel mosható.

Műszaki adatok:

A vázszerkezet anyaga: polipropilén – acél
A huzat anyaga: poliészter
Biztonsági övek: 5 pontos
Orientáció az autóban: menetiránnyal ellentétes irányban történő behelyezés akár az ülés használatának egész ideje alatt, de minimálisan 15 hónapos korig és 75 cm magasságig. Menetiránnyal megegyező irányban 15 hónapos kor és 76 cm-es magasság felett utazhat a gyermek.
Súly: 14,9 kg
A háttámla belső szélessége: 32 cm
A háttámla belső magassága: 56 cm
Az ülőrész belső szélessége: 32 cm
Az autósülés külső méretei: 44 x 56 x 64 cm (szélesség x magasság x mélység)
Szabvány: ECE R129 i-Size

 

További információk

Tömeg15 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Inglesina Keplero I-SIZE 40 – 105 cm Navy” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Kosarad
×

Kosár