Babydan ASTA Extra széles védőrács 183 cm fehér

A Babydan Asta extra széles védőrács 183 cm széles és önfeszítő rendszerrel rögzül, így segítségével könnyedén biztosíthat nagyon széles átjárókat, vagy akár folyosókat. Nagy előnye, hogy a rögzítéshez nem kell kifúrni sem a falat, sem az ajtófélfát, rögzítése az állítható korongok (a csomagolás része) segítségével nagyon egyszerű.

59900 Ft

14 napos elállási lehetőség

Szállítási idő 2-4 nap

30 napos pénzvisszafizetési garancia

Cikkszám: BD70114-14916-09 Kategóriák: ,
Kívánságlistára
Kívánságlistára

Leírás

Babydan ASTA extra széles védőrács 183 cm fehér

 

A Babydan Asta extra széles, önfeszítő rendszerrel kialakított védőrács elsősorban a folyosók, nagyobb átjárók biztosítására szolgál. Mint minden Babydan termékünk, ez is nagyon szigorú szabványok alapján, Dániában készül.

 

A 183 cm-es bababiztonsági rács a Babydan Avantgarde termékekhez hasonlóan (link: https://babakeritesek.com/?product_cat=0&s=avantgarde&post_type=product) önfeszítő rendszerrel rögzül, így fúrás és csavarozás nélkül, nagyon egyszerűen használatba tudod állítani. Állítható korongok segítségével tudod rögzíteni. A korongok a csomagolás részét képezik. A biztonsági rácsot nyomásérzékelővel szerelték fel, így mindig biztosak lehetünk benne, hogy megfelelően rögzítettük. A háromfokú nyomásérzékelő ráadásul a csavarok rögzülése mellett azt is jelzi, hogy a falak megfelelően masszívak-e a rács biztonságos rögzítéséhez.

 

A több mint 70 éve bababiztonsági termékeket gyártó dán cég fő küldetése, hogy olyan megoldásokat fejlesszen a szülők számára, amellyel a gyermekvállalás biztonságossá tehető. Termékeik mindegyike Dániában is készül, a termékek pedig csak komoly tesztelési folyamatot követően kerülnek csak piacra.

 

 

Az ASTA extra széles védőrács tulajdonságai:

  • Extra széles biztonsági rács, önfeszítő rendszerrel rögzül, így nincs szükség fúrásra.
  • Biztonsági nyomásérzékelővel ellátott, amely mutatja, hogy helyesen rögzítettük a rácsot.
  • Mindkét irányba nyitható akár egy kézzel is.
  • Mobiltelefonon lejátszható Onbox útmutató videó.

 

 

Műszaki adatok:

  • Megfelel az EN1930:2011 és ASTF1004 legújabb európai szabványoknak.
  • Használata 24 hónapos korig ajánlott.
  • Szín: fehér.
  • Gyártási ország: Dánia.

 

A helyes és gyors rögzítés érdekében nézd meg az útmutató videót az Onbox alkalmazásban. (link: https://www.youtube.com/watch?v=6PbkUkhK65Y)

További információk

Tömeg6 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Babydan ASTA Extra széles védőrács 183 cm fehér” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Kosarad
×

Kosár