8 részes babakerítés-babakarám

34900 Ft

14 napos elállási lehetőség

Szállítási idő 2-4 nap

30 napos pénzvisszafizetési garancia

Kategória:
Kívánságlistára
Kívánságlistára

Leírás

8 részes babakerítés/babakarám

Ismerje meg ezt a nagyszerű terméket, melyben a kis örökmozgóknak, a hagyományos járókákkal szemben óriási tere van. Őrzi a babát akár háziállattól, a háztartás veszélyforrásaitól: pl. kandalló, tv, számítógép stb. miközben ajtajának köszönhetően önnek szabad mozgást biztosít. A babakerítés/babakarám használható kertben, lakásban járókaként is. A babakarám óriási mérete miatt ikreknek is ideális. Rendkívül sokoldalú felhasználhatóság: a rendelkezésre álló tér formájához igazítható, a falhoz rögzíthető. Variálható, akár az elemek külön-külön is felhasználhatóak, így ajtórácsként is fixen le lehet zárni egy-egy szobát, lépcsőlejárót.

A babakerítések/babakarámok összeszerelése nagyon könnyű és gyors. Csak az egyes elemeket kell összeilleszteni s a talpakat feltenni. A hat-nyolc elemből egy ajtóként funkcionál, de fixre is tehető. A termékek kiváló minőségű BÜKK fából készülnek (sok hasonló termék fenyőből készül és könnyen törik, sajnos még a rudak is ebből vannak). A babakerítés/babakarám nem lakozott így egészségre ártalmatlan. A rudak szálkamentesre vannak kezelve.

KERTBEN IDEÁLIS JÁTÉK TEREP !!!

Alapanyaga: natúr bükkfa

Minden elem 95 cm hosszú és 73 cm magas
Az elemek súlya egyenként kb. 1,5 kg
Ajánlott 2 éves korig!
A termék falhoz rögzíthető, valamint sokszögben is felállítható. Egyes elemeket a másikhoz képest kb. 45 fokos szögben lehet kihajlítani.
8 részes babakerítés/babakarám tartalma:
– 7 db kerítés elem, 1 db ajtó elem
– 8 db kerek talp gumírozva
– szerelőcsavarok, fali rögzítő
– Garancia 1 év

További információk

Tömeg16 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„8 részes babakerítés-babakarám” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Kosarad
×

Kosár