Szűrők

Babakerítések, babarácsok

 

 

Amikor gyermekünk egyre többet mozog, kúszik, mászik, majd elindul, rájövünk, hogy otthonunk tele van olyan berendezéssel, hellyel, amely nagy veszélyt jelenthet számukra. Lépcsők, magasszekrények, háziállatok, kandalló vagy akár az egész konyha.

 

Bár a nap jelentős részében mellette vagyunk, figyeljük a mozdulatait, vannak pillanatok, amikor egy plusz segítség nagyon fontos lehet. Pontosan ezekre az esetekre fejlesztették ki a babakerítéseket, babarácsokat. Ezek az eszközök ma már teljes védelmet nyújtanak, egy-egy helyiséget teljesen el tudunk zárni velük. Ráadásul könnyű szerkezetüknek, és az egyszerű beszerelésnek köszönhetően pillanatok alatt a helyén lehet, ha pedig nincs már rá szükség, gyorsan el is bontható. A legtöbb rendszer ráadásul fúrás, csavarozás nélkül is rögzíthető, így az ajtófélfán sem hagy nyomot.

 

A Babakeritesek.com webáruház kínálatában csak olyan kerítést, rácsot találsz, amelyek magas minőségellenőrzési paramétereknek felelnek meg és számos tanúsítvánnyal rendelkeznek. A termékek kiválasztásakor az árral szemben a biztonság és a kiváló minőség játszott szerepet, így bármelyik Babydan terméket választasz, garantáltan nem fogsz csalódni.

 

A Babydan (link: https://babakeritesek.com/termekkategoria/babaracsok-a-babydan-tol/) kínálatában több olyan termék is van, amelyek kompatibilisek egymással, így kiegészíthetők, bővíthetők. Legnépszerűbbek a Flex M , L, XL, XXL térkorlátok, amelyek a Babydan ajtónyitó modullal (link: https://babakeritesek.com/termek/babydan-ajtonyitos-modul-flex-terracsokhoz-es-park-a-kid-jarokahoz-72-cm-fekete/) is használhatók

Kosarad
×

Kosár