Flex XXL védőrács

60990 Ft

14 napos elállási lehetőség

Szállítási idő 2-4 nap

30 napos pénzvisszafizetési garancia

Kategória:
Kívánságlistára
Kívánságlistára

Leírás

Extra méretű védőrácsot keres, amelyik akár járókává is átalakítható. A széles Flex XXL védőrács meggyőzi majd alkalmasságáról rendkívül jó alkalmazkodóképességével és flexibilitásával. Individuálisan beállítható 90 cm és 350 cm közötti szélességben. Így gyermeke a konyhában, és lépcsővel vagy kandallóval ellátott otthonokban is maximálisan védve lesz.
Többre van szüksége egy egyszerű ajtórácsnál, hogy gyermekét biztonságban tudja? Akkor Önnek a Flex XXL 90-350 cm széles védőrácsra van szüksége. Egészen 350 cm szélességbe széthúzható és ez a szélesség toldó elemekkel tovább növelhető. Lehetővé teszi a szoba kettéválasztását – az egyik oldalon a gyermek biztonságban játszhat, a másikon csak szülői felügyelet mellett tartózkodhat.
Konyha, tágas lépcsőház, kandalló az ebédlőben vagy az étkezőben – csak pár a sok ok közül, ami miatt a klasszikus ajtórácsok nem elegendőek otthonába. Ahhoz, hogy megakadályozza, hogy gyermeke a forró főzőlaphoz nyúljon, a kandallóval kísérletezzen, vagy a lépcsőkön másszon, szükséges ezeknek a területeknek a megfelelő bebiztosítása. Pont az ilyen területek elkerítésére alkalmas a Baby Dan Flex XXL védőrács. Egyszerűen bővíthető tetszőleges számú toldó segítségével (33 vagy 72 cm). A fali csatlakozók segítségével, melyek a csomag részei, a Baby Dan Flex XXL rendkívül biztonságosan rögzül a falra. A maximális praktikusságért a védőrács ajtóval is el van látva.
Ezenkívül, a Baby Dan Flex XXL védőrácsot felhasználhatja kisállatok elkerítésére is. Hozzávaló matrac vásárlása esetén használható, mint klasszikus járóka,így gyermekének a játékhoz tágas és biztonságos területet tud biztosítani.
Baby Dan Flex XXL védőrácsnál a biztonság van az első helyen: megfelel a legújabb EN 1930:2011 európai biztonsági normának. Dán márka.
A termék tulajdonágai:
  • Védőrács
  • Többféle módon használható termék: kisállatok elkerítése, kandallórács, térelválasztó
  • 90–től 350 cm-ig használható
  • A csomag tartalma: 4 x elem, 1 x ajtóelem,fali rögzítősínek.
  • Biztonsági szabvány: EU-norma, EN 1930:2011
  • Dán márka
  • Kapcsolódó termék: matrac a járókába

 

Műszaki adatok:: 
Név: fém védőrács BabyDan Flex XXL 90 – 350 cm
Kategória:védőrács
Súly: 14,3 kg
Méretek: hossz 90 – 350 cm x magasság 71 cm x mélység 3,5 cm
Szerkezet: fém
Jellemzők: összecsukható
Kor: alkalmas születéstől 2 éves korig, vagy 15 kg-os súly eléréséig

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Flex XXL védőrács” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Kosarad
×

Kosár