Flex M védőrács

35990 Ft

14 napos elállási lehetőség

Szállítási idő 2-4 nap

30 napos pénzvisszafizetési garancia

Kategória:
Kívánságlistára
Kívánságlistára

Leírás

A Flex M védőrács remekül bebiztosítja a szélesebb átjárókat, folyosókat, vagy sarokban elhelyezett tárgyakat.

90-140 cm széles teret képes bebiztosítani. Egyszerűen bővíthető tetszőleges számú toldó segítségével (33 vagy 72 cm). A toldó elemek külön kaphatók. A hajlatok flexibilisek, így az egyes részek egymáshoz képest elfordíthatók és tetszőleges alakzatba állíthatók. Az ajtók egy kézzel mindkét oldalon nyithatók, ami egyszerűvé és gyorssá teszi az áthaladást.

MEGJEGYZÉS: A csomagolás tartalmazza a fali csatlakozókat a falra vagy ajtókeretre való rögzítéshez. A csatlakozókat minden esetben használni kell a védőráccsal! Nagyon egyszerűen rögzíthető. Clip-off rendszer: a védőrács nagyon egyszerűen lecsatlakoztatható a fali rögzítősínről és félretehető, ha éppen nincs rá szüksége. Éppen ilyen gyorsan újra visszacsatlakoztatható, ha, például a tél beköszöntével fűteni kezd. A csomag tartalma: 1 x ajtóelem (72 cm), 2 x kis bővítő elem (33 cm), 2 x fali rögzítősín.

Paraméterek, szabványok, műszaki adatok: Megfelel az EN 71-3 kémiai tesztnek. Nettó tömege 6,9 kg. Magassága 71 cm. Legkisebb védett nyílás 90 cm. Legnagyobb védett nyílás 140 cm. Fém szerkezetű. Fekete vagy fehér színben kapható. Megfelel az új EN 1930: 2011 szabványnak. Dán márka.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Flex M védőrács” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Kosarad
×

Kosár