Flex L védőrács

39990 Ft

14 napos elállási lehetőség

Szállítási idő 2-4 nap

30 napos pénzvisszafizetési garancia

Kategória:
Kívánságlistára
Kívánságlistára

Leírás

A Flex L védőrács remekül bebiztosítja a szélesebb átjárókat, folyosókat, vagy sarokban elhelyezett kályhát vagy kandallót.

90-223 cm széles teret képes bebiztosítani. Egyszerűen bővíthető tetszőleges számú toldó segítségével (33 vagy 72 cm). A toldó elemek külön kaphatók. A hajlatok flexibilisek, így az egyes részek egymáshoz képest elfordíthatók és tetszőleges alakzatba állíthatók. Az ajtók egy kézzel mindkét oldalon nyithatók, ami egyszerűvé és gyorssá teszi az áthaladást.

MEGJEGYZÉS: A csomagolás tartalmazza a fali csatlakozókat a falra vagy ajtókeretre való rögzítéshez. A csatlakozókat minden esetben használni kell a védőráccsal! Nagyon egyszerűen rögzíthető. Clip-off rendszer: a védőrács nagyon egyszerűen lecsatlakoztatható a fali rögzítősínről és félretehető, ha éppen nincs rá szüksége. Éppen ilyen gyorsan újra visszacsatlakoztatható, ha, például a tél beköszöntével fűteni kezd. A csomag tartalma: 1 x ajtóelem (72 cm), 2 x nagy bővítő elem (72 cm), 2 x fali rögzítősín.

Paraméterek, szabványok, műszaki adatok: Megfelel az EN 71-3 kémiai tesztnek. Nettó tömege 9,41 kg. Magassága 71 cm. Legkisebb védett nyílás 90 cm. Legnagyobb védett nyílás 223 cm. A hőforrástól való minimális távolság 70 cm. Fém szerkezetű. Fekete vagy fehér színben kapható. Megfelel az új EN 1930: 2011 szabványnak. Dán márka.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Flex L védőrács” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Kosarad
×

Kosár