BabyDan babarácsok a kicsik maximális biztonságának jegyében
baba biztonság

BabyDan babarácsok a kicsik maximális biztonságának jegyében

A gyermekbiztonsági termékekkel több mint fél évszázada foglalkozó dán BabyDan vállalatánál abban hisznek, hogy bár szülővé válni a legcsodálatosabb feladat, egyúttal hatalmas felelősséggel is jár. Ennek szellemében jelentenek kiemelt hozzáadott értéket a nevükkel fémjelzett babarácsok.

A cikkben az előnyeiket és az alkalmazásukból fakadó hasznosságot igyekszünk gyakorlatias szemszögből megvilágítani.

BabyDan fa járóka a kockázatmentes otthoni mindennapokhoz

Az egyszerre esztétikus és praktikus eszközként hasznosuló BabyDan fa járókában a gyermek biztonságosan játszhat, miközben intézed a mosást, főzöl a konyhában, vagy intézed a háztartás apró-cseprő ügyeit.

A járóka egyik leghasznosabb része a merev, állítható magasságú padló. Nagy előnye, hogy 3 különböző magasságban is lehet használni. Így akár egy csecsemő, vagy a legalacsonyabb fokozatra állítva egy már mászó gyerek számára is komfortos hely alakítható ki benne.

Sőt, a merev padló kialakítása lehetővé teszi, hogy a gyermek azt ne tudja elmozdítani. Minél hamarabb sikerül a BabyDan fa járóka kényelméhez szoktatni a család szeme-fényét, annál hamarabb tanulhat meg felállni és járni.

babydan fa járóka
babydan fa járóka

Játszómatrac sokoldalú hasznosítási lehetőséggel

Egy gyermek fejlődéséhez korántsem hátrány, ha kényelmes játszómatracon töltheti el a gondtalan mindennapokat. A Baby Dan játszómatrac ebből a szempontból nemcsak ideális, hanem többféleképpen hasznosítható megoldást is jelenthet.

Ugyanis igény szerint nem feltétlenül csak a szintén BabyDan járókában történő használatra alkalmas. Hogyha éppenséggel annak látod szükségét, akkor a földre letéve, praktikus játszószőnyegként is kiváló szolgálatot tehet.

A gyerekek egyébként egyenesen imádják. Különösen a kellemes tapintású. 100% pamut huzat tükrében, ami egyébként 60°C-on könnyedén mosható. Ennél kedvezőbb választás nem igazán kellhet a BabyDan járókához.

BabyDan ajtónyitós modul és biztonsági ajtórács

A Babydan fejlesztői arra az eshetőségre is gondoltak, ha a korábban beszerzett bababiztonsági rácsokat bővíteni kellene. Ehhez kínálhatnak praktikus megoldást a korábban említett Flex M, L, XL, XXL térkorlátok bővítését elősegítő ajtónyitós modulok.

Még jobb, hogy az ajtónyitós modul igény szerint akár fekete, akár fehér színben is beszerezhetők. Így kifogástalanul illeszkedni tudnak az otthon alapvető stílusához és hangulatához. De ugyanúgy előnyt jelenthet a BabyDan biztonsági ajtórács beszerzése is.

Aminek a hozzáadott értéke akkor jelentkezhet, amikor a gyermek már elkezd egyedül mozogni. A biztonsági rács hasznosításával veszélytől mentes helyen tudhatod a gyermeket, ő pedig zavartalanul láthat és hallhat, miközben vezeted a háztartást vagy intézed a napi teendőket.

Múltheti cikkünket olvastad már? Rendkívül hasznos otthoni BabyDan eszközök a bababiztonság jegyében

This Post Has One Comment

Vélemény, hozzászólás?

Kosarad
×

Kosár