Rendkívül hasznos otthoni BabyDan eszközök a bababiztonság jegyében

Rendkívül hasznos otthoni BabyDan eszközök a bababiztonság jegyében

Ha bababiztonságról van szó, akkor a dániai székhelyű BabyDan által fejlesztett termékek ideális megoldást jelenthetnek. A BabyDan kínálatában ugyanis számtalan példát látni olyan esszenciális eszközökre, amelyek segíthetnek megóvni a család szeme-fényének biztonságát.

Közülük fogunk ajánlani néhányat a bejegyzés keretei között, külön kiemelve az alkalmazásukból fakadó előnyöket.

BabyDan univerzális zár fiókhoz, szekrényajtóhoz

A sarokvédők mellett talán az univerzális pántos zár az, amit az elsők között érdemes beszerezni a bababiztonság elősegítése végett.  Pláne elmondható ez a BabyDan a biztonsági zárak esetében, amelyek legmagasabb minőséget képviselik.

Az eszköz segítségével – többek között – szekrényajtók, fiókok, hűtők, fagyasztók és szárítók ajtaja zárható le praktikus módon. Külön érdemes úgy elhelyezni az univerzális zárat, hogy a gyermek ne érhesse el azt.

BabyDan ujjvédő ajtóra

Szintén egy roppant mód praktikus eszköz, amely segíthet proaktívan megakadályozni, hogy a gyermek akaratlanul odacsukja az ujját az ajtóba. Ezáltal nem kevés sérülést, illetve kellemetlenséget tudunk elkerülni.

Sőt, a BabyDan ujjvédő akkor is óriási segítséget jelenthet, ha a huzat csapná be váratlanul az ajtót. Másodpercek alatt, nagyon egyszerűen felhelyezhető az ajtószárnyra, onnantól kezdve pedig segít elkerülni a gyermek ujjainak óvatlan sérüléseit.

TV-rögzítő heveder

Talán nem is kell külön hangsúlyozni, hogy TV-rögzítő heveder célja meggátolni a lapos képernyős televíziókészülékek váratlan felborulását. Ami ugyebár valós veszély ott, ahol gyermekek is tartózkodnak az otthonban.

Felhasználói szempontból nagy előny, hogy a heveder egyszerűen a falhoz rögzíthető és állítható is. Sőt, igény szerint akár egy-egy bútor stabilizálásához is felhasználható.

Babydan bútorborulás elleni öv

Kapcsolódva a bútorok stabilizálását elősegítő megoldásokhoz, a BabyDan bútorborulás elleni öv segít megakadályozni a komód és egyéb bútorok felborulását. Ennek köszönhetően olyankor sincs feltétlenül instant veszély, ha a gyermeke akár lépcsőnek használja a nyitott fiókokat vagy a szekrény ajtaján igyekszik felmászni.

A bútorborulás elleni öv egyaránt alkalmas szekrények, komódok és akár a fiókokkal rendelkező íróasztal rögzítéséhez. Ha pedig épp nincs rá szükség, akkor praktikus módon könnyedén kioldható.

BabyDan DanSafe tűzhelyvédő

Szintén egy rendkívül hasznos eszköz a háztartásban. Az állítható szélességű tűzhelyvédő legfontosabb hozzáadott értéke annak a megakadályozása, hogy a gyermek elérje a tűzhelyet, illetve a rajta lévő forró edényt.

Kiválóan passzol a klasszikus méretű (60 cm) tűzhelyekhez, valamint a főzőlapokhoz. A használatát nagyban megkönnyíti, hogy egy ragasztócsíkkal egyszerűen rögzítendő. Sőt, ezen felül könnyen levehető, amikor épp nincs rá szükség. A tisztítását pedig nagyban segíti, hogy bátran berakható a mosogatógépbe.

Múltheti cikkünket olvastad már? A Babydan FLEX térkorlátok előnyei és hasznossága

This Post Has One Comment

Vélemény, hozzászólás?

Kosarad
×

Kosár