A Babydan FLEX térkorlátok előnyei és hasznossága

A Babydan FLEX térkorlátok előnyei és hasznossága

Szeretnétek „baba-biztossá” tenni az otthonban található átjárókat, folyosókat vagy a lépcsőlejárót? Azokon a helyeken is, ahol az ajtórács már túl rövid? A Babydan FLEX térkorlátok hatékony megoldást jelenthetnek ebből a szempontból. A cikkből kiderül, milyen előnyökkel járhat a hasznosításuk.

Amit a Babydan bababiztonsági eszközökről tudni érdemes

A Babydan egy dániai székhelyű vállalat, amely több mint 70 éve foglalkozik bababiztonsági eszközök gyártásával. Olyan praktikus, innovatív és modern termékek köthetők a tevékenységükhöz, amelyek a szülők és gyermekek komfortos mindennapjait egyaránt szolgálják.

A Babydan valamennyi termékének fejlesztése és gyártása Dániában történik. A vállalatnál külön figyelmet szentelnek annak, hogy az általuk forgalmazott bababiztonsági eszközök csakis komoly tesztelési folyamatot követően kerülhessenek a boltok polcaira.

Természetesen ez elmondható a FLEX térkorlátokról is, amelyeknek a hasznosságára rögvest kitérünk.

Milyen célt szolgálnak a Babydan FLEX térkorlátok?

A Babydan FLEX korlátok legfontosabb hozzáadott értéke, hogy a segítségükkel biztonságossá tehetők az otthonban található nagyobb átjárók, folyosók, illetve a szobákban lévő sarkok.

A lakás azon pontjain hasznosíthatók igazán, ahol egy ajtórács már rövidnek bizonyul, viszont a teret mindenképp el szeretnétek zárni. Emellett elsőrendű választást jelenthetnek akkor is, ha szabálytalan ajtókat, illetve lépcsőlejárót kellene biztonságossá, elzárhatóvá tenni.

Milyen előnyökkel járhat a Babydan FLEX térkorlátok hasznosítása?

Négy különféle méretben is lehetőség van választani, függően az elválasztani kívánt tér paramétereitől:

Mind a négy változat egyszerűen bővíthető, vagyis tetszőleges számú toldóelemet használhatsz hozzájuk, amelyek választható kiegészítőként vásárolhatók meg. A használat során előnyt jelent, hogy a hajlatok flexibilisek, így az egyes részek egymáshoz képest elfordíthatók és tetszőleges alakzatba állíthatók.

Nagyban segíti a használatot, hogy az ajtók egy kézzel mindkét irányba nyithatók, egyszerűvé és gyorssá téve az áthaladást. Sőt, a Babydan FLEX térkorlátok akár kandallók vagy kályhák köré is építhetők.

Hogyan tudod összeállítani a beszerzett Babydan FLEX térkorlátot?

A művelet gyorsan és egyszerűen kivitelezhető. A csomagolásban könnyen megtalálod azokat a csatlakozókat, amelyekre a falra vagy ajtókeretre történő rögzítéshez szükséged lehet. Ahhoz, hogy a használat 100%-ban biztonságos legyen, a fali csatlakozókat célszerű használni a védőrács rögzítéséhez.

A rács összeállítását egy úgynevezett Clip-off rendszer teszi még könnyebbé. Ennek köszönhetően a szerkezet bármikor le- vagy felrögzíthető a fali sínhez. Így, ha épp nincs rá szükséged, akkor nem kell, hogy a szobában legyen.

Sőt, akár több fali rögzítősínt is beszerezhetsz, így akár egy rácsot több helyiségben is tudsz használni felváltva.

Múltheti cikkünket olvasd el itt: Ismerd meg a Babydan biztonsági rácsokat!

This Post Has 2 Comments

Vélemény, hozzászólás?

Kosarad
×

Kosár