Ismerd meg a Babydan biztonsági rácsokat!

Ismerd meg a Babydan biztonsági rácsokat!

Babydan biztonsági rács bemutatása

Mit kell tudnod a Babydan termékeiről?

A dániai Babydan gyártó termékei egyre népszerűbbek a hazai piacon, hiszen a vállalat már 70+ éve gyárt olyan bababiztonsági termékeket, amelyeket a szülők közül egyre többen használnak.

A cég minden termékét Dániában fejleszti és gyártja, valamint a termékek csak komoly tesztelési folyamatot követően kerülnek a boltok polcaira.

Babydan ASTA Extra széles védőrács

A Babydan biztonsági rács tökéletes választás, ha szeretnéd biztonságban tudni a csemetédet.

Ez egy extra széles, önfeszítő rendszerrel kialakított védőrács, amely a szigorú szabványoknak is megfelel.

A termék nagy előnye, hogy a rögzítéshez nem kell kifúrni sem a falat, sem az ajtófélfát. Az állítható korongokkal könnyedén rögzítheted, amely a csomagolás része.

Babydan ASTA Extra széles védőrács 183 cm fehér

MEGNÉZEM

Méreteit tekintve 183 cm széles extra széles védőráccsal rendelkezik, nyomásérzékelővel van ellátva a termék azért, hogy megfelelően biztosítsa a rögzítést.

A háromfokú nyomásérzékelő ráadásul a csavarok rögzülése mellett azt is jelzi neked, hogy a falak megfelelően masszívak-e a rács biztonságos rögzítéséhez.

Babydan Flexi Fit fém védőrács

A Babydan Flexi Fit biztonsági rácsot úgy tervezték, hogy gyermeked a legnagyobb biztonságban legyen.

Ez a biztonsági rács tulajdonképpen minden olyan helyre alkalmas, ahol a gyermek védelemre szorul, például a szobák, a folyosók, vagy a lépcsőház bebiztosítására.

Babydan Flexi Fit fém védőrács

MEGNÉZEM

A Babydan Flexi Fit védőrács csavarokkal rögzíthető forgatható fali pántok segítségével, így az ajtókeretbe és azon kívül is felszerelheted.

Érdemes még azt is tudnod, hogy az ajtó mindkét irányba egy kézzel nyitható, valamint a méretek változtatásához elegendő a védőrácsot átállítani, nem szükséges további elemek megvásárlása.

Ajtókereten belül való rögzítés esetén a védőrács 67-105,5 cm-es nyílásokba alkalmas. Ajtókereten kívül történő rögzítésnél a maximális nyílásméret 5 cm-rel rövidebb.

A termék fekete vagy fehér színben kapható a Babakeritesek.com webáruházunkban, ahol vásárlásakor 14 napos elállási lehetőséget, 30 napos pénzvisszafizetési garanciát kapsz, és 2-4 nap alatt szállítjuk ki neked a védőrácsot.

Múltheti cikkünket olvasd el itt: Hogyan teheted bababiztossá az otthonodat?

This Post Has 3 Comments

Vélemény, hozzászólás?

Kosarad
×

Kosár