Hogyan teheted bababiztossá az otthonodat?
bababiztonság - hogyan teheted bababiztossá otthonodat.

Hogyan teheted bababiztossá az otthonodat?

Bababiztonság tippek

Minden kisgyermekes szülő tudja, hogy a gyerkőcöt egy pillanatra sem szabad felügyelet nélkül hagynia. Több felmérés is azt igazolja, hogy a gyermekek közül a kisdedeket és az óvodáskorúakat éri a legtöbb háztartási baleset.

Az otthoni gyermekbaleseteket te is megelőzheted, ha kellő elővigyázatossággal és körültekintéssel rendezed be az otthonodat, mielőtt a pici elkezd csúszni-mászni.

Csúszásgátló

A csúszásgátló azért hasznos eszköz, mert megakadályozza a gyermekek elcsúszását a fürdőkádban, a zuhanyzóban, vagy bármilyen csúszós felületre helyezve.

A Babydan csúszásgátló fürdőszobai szőnyeg kitűnő választás, hogy gyermekeid számára biztonságos legyen a fürdetés. Mérete 55 x 35 cm, súlya 0,55 kg, anyaga 100% gumi.

Szürke BabyDan csúszásgátló kádba

MEGNÉZEM

Mágneses fiókzár

A BabyDan mágneses zárat fiókokhoz és szekrényekhez ajánljuk, amely a külső oldalról láthatatlan, de fémbútorokhoz nem alkalmas.

Ez a mágneszár egy vékony fejű fúróval könnyedén felszerelhető.  A terméket könnyű kezelhetőség, magas szintű biztonság, valamint egyedülálló kinyitás és bezárás funkció jellemez. Súlya mindössze 0,076 kg.

Ablakzár

Az ablakzár segít megelőzni, hogy az érdeklődő kisgyermek teljesen kinyissa az ablakot és netán kizuhanjon az ablakon. A BabyDan ablakzár használatával minimálisra csökkentheted a gyermekedre leselkedő veszélyt, hiszen ez egy jó minőségű és ügyes ablakzár.

Úgy tervezték, hogy gyakorlatilag minden típusú ablakra fel lehet szerelni, legyen az függőlegesen, vízszintesen, vagy a sarokban. Mérete 27 x 15 x 4 cm, súlya csak 0,100 kg.

BabyDan Ablakzár 1 db

MEGNÉZEM

Tűzhelyvédő

A tűzhelyvédő arra alkalmas, hogy a tűzhely gombjaira felhelyezve megakadályozza, hogy a gyermekeid el tudják tekerni, illetve megakadályozza a csemetéket abban, hogy elérjék a tűzhelyet, vagy a rajta lévő forró lábast.

A BabyDan DanSafe ezüst tűzhelyvédő felhelyezhető a 60 cm-es, vagyis a klasszikus méretű tűzhelyekre és főzőlapokra.

Csak egy ragasztócsíkkal kell rögzítened, könnyen leveheted, ha nincs rá szükséged, és még a mosogatógépben is tisztítható.

Babakarámok, babarácsok és babakerítések

Ha számodra is fontos az elővigyázatosság és a balesetek megelőzése, akkor ismerd meg a babakarámok használatának előnyeit előző blogcikkünkből.

This Post Has One Comment

Vélemény, hozzászólás?

Kosarad
×

Kosár