Hogyan használható a babakarám?
babakaram hasznalata

Hogyan használható a babakarám?

Ismerd meg a babakarámot

Ha meghallod azt a kifejezést, hogy ” babakarám “, elsőre bizony furcsa lehet. A karám szót általában az állattenyésztéshez vagy az állattartáshoz tudnád kapcsolni, nem pedig a kisbabákhoz.

Jelen esetben ez a szó nem a bezártságot jelenti, sokkal inkább arról van szó, hogy a gyermeked biztonságban legyen például akkor, amikor otthon főzöl.

Tudj meg többet a babakarám kétféle felhasználási módjáról

1. mód: amikor el szeretnéd zárni gyerkőcödet a lakás valamelyik részétől. Ebben az esetben beszélhetünk valamelyik szobáról, a lomosról, vagy a lépcsőről, amely nem biztonságos terep a kisbaba számára.

A gyerekek össze-vissza mászkálnak, hiszen rendkívül érdeklődők, és bizony kíváncsiak a lakás minden zugára. Sokszor megeshet, hogy valami olyat találnak, amihez nem szabadna hozzányúlniuk.

Ez lehet valamilyen éles vagy törékeny tárgy, illetve egy papírfecni, amit ha a szájába vesz a csemete, már meg is történhet a baj. A babakarám éppen ezért kitűnő választás, mivel használatával biztonságban tudhatod a gyermekedet és képes vagy elvégezni a házimunkákat, vagy ha otthonról dolgozol, akkor a feladataidat.

2. mód: van egy olyan felhasználási módja is a babakarámnak, hogy elkerítheted vele a kisbabádat a külső behatásoktól. Ezáltal nagyobb teret tudsz neki biztosítani, mint egy járókában vagy a kiságyában. 

Úgy rendezheted be csemetédnek a babakarámon belüli részt, hogy folyamatosan biztonságban van és önfeledten játszadozhat benne egész nap.

Bármennyire is imádod a kicsit, szeretsz vele időt tölteni, mégis szükséged van pihenésre és egy kis lazításra. Ehhez azonban az szükséges, hogy biztonságban legyen a kisbabád, mert ez az alapja a te pihenésednek is.

A babakarámok sokféle anyagból készülhetnek, azonban a fából gyártottak a legnépszerűbbek a szülők körében, hiszen ez teljesen biztonságos a kicsik számára.  Rácsos szerkezetüknek köszönhetően pedig folyamatosan a gyermekeden tudod tartani a szemedet.

Ha még nem tetted, akkor ismerd meg közelebbről a 8 elemes babakarámot a webáruházunkban, amely az egyik legnépszerűbb termék a babakeritesek.com webáruházban.

Előző cikkünket olvasd el itt: hogyan válassz iker babakocsit?

This Post Has One Comment

Vélemény, hozzászólás?

Kosarad
×

Kosár