Milyen babakocsit vásároljak 2022-ben?

Milyen babakocsit vásároljak 2022-ben?

Babakocsi vásárlás előtt

Gyermekvállaláskor az egyik legnagyobb felmerülő költség a babakocsi vásárlás, bár a bébiruháknak, az ágynak és a pelenkának is megkérik az árát, de jelen pillanatban a babakocsi lesz a legnagyobb kiadás.

Babakocsi vásárlás előtt érdemes alaposan átnéznetek párotokkal a babakocsi kínálatot, és megtalálni a megfelelő ár/érték arányú babakocsit.

A kiválasztás során kompromisszumot kell kötnötök a jó ár és a jó minőség között. Nem állítjuk azt, hogy mindig a legdrágább a legjobb választás, ez ebben a formában nem igaz. 

Elsősorban a gyerkőc biztonsága, egészsége és kényelme a legfontosabb, a pénz csak ezek után jöhet. Mivel a kisbaba a babakocsiban sokat alszik, ezért a drágább babakocsiért kiadott összeg később megtérülhet!

Milyen szempontok alapján érdemes babakocsit választani?

Szeretnénk felhívni a figyelmedet arra, hogy az egyes babakocsik minősítése némileg szubjektív, függ sokban a vásárló szokásaitól és szükségleteitől, és nemcsak a paramétereket kell figyelemebe venned.

Inglesina Aptica XT CAB 4in1 Tuareg Beige babakocsi szett

MEGNÉZEM

Például a városi sétákhoz egészen más babkocsit ajánlatos választanod, mint a természetben tett kirándulásokhoz. Babakocsi vásárlás előtt hasonlítsd össze az egyes paramétereket (funkciók, súly, teherbírás, kerék anyaga), illetve kategóriák szerint (sportbabakocsi, multifunkciós babakocsi, testvér babakocsi) válassz babakocsit az új jövevénynek.

Bemutatjuk az AVOVA City Ranger 2022 Mighty Jungle sportbabakocsit!

A tavaszhoz közeledve egészen vagány sportbabakocsikat tettünk kínálatunkba. Ez a prémium minőségű sportbabakocsi automatikus összecsukással és kinyitással, valamint nagy kerekekkel rendelkezik, ami garantálja a maximális kényelmet a rázós terepen is.

AVOVA City Ranger 2022 Mighty Jungle sportbabakocsi

MEGNÉZEM

Főbb jellemzője az, hogy innovatív mágneses csattal van felszerelve, illetve a kupolatető UPF 50+ védelemmel rendelkezik a káros UV sugarak ellen. Ez a babakocsi a legszigorúbb szabványoknak is megfelel, valamint elöl és hátul is hatékony felfüggesztési rendszerrel bír.

Anyagát tekintve bőrbarát prémium minőségű alapanyagokból gyártják, légáteresztő anyagokat használnak fel a kupolatető és az üléshuzat elkészítésénél.

A babakocsihoz tartozik még egy esővédő és szúnyogháló is, súlya mindössze: 8,6 kg, használható 22 kg- ig, 0-4 éves korig.

Kattints weboldalunkra és nézd meg legújabb babakocsi kínálatunkat!

Előző blogcikkünket olvasd el itt: Hogyan válassz minőségi babaketrecet 2022-ben?

This Post Has 2 Comments

Vélemény, hozzászólás?

Kosarad
×

Kosár