Hogyan válassz minőségi babaketrecet 2022-ben?

Hogyan válassz minőségi babaketrecet 2022-ben?

Babaketrec választás

Körülbelül 6 hónapos és egyéves kor között a picik életveszélyessé kezdenek válni. Odamásznak, odakúsznak szinte mindenhez. Belekapaszkodnak a tárgyakba, illetve igyekeznek mindenbe megkapaszkodni és felállni. Ez bizony balesetekhez, rosszabb esetben tragédiához is vezethet.

Mi lehet, akkor ilyenkor a megoldás? Zárjuk el a csemetéket?

Amikor már a baba elkezd csúszni-mászni találnod kell egy biztonságos megoldást arra, mielőtt szétrámolna, vagy magára borítana valamit, nehogy megsérüljön.

Annak érdekében, hogy megóvd gyermekeid testi épségét – már a mozgékony korszak előtt – érdemes beszerezned egy minőségi és biztonságos járókát, vagy babaketrecet.

Ebben az időszakban a szülők már nem szeretnék magukra hagyni a csemetéjüket, mivel a földre terített takarón elkezdenek forogni, helyet változtatni a gyermekek.

Magadra kötözve sem hordozhatod egész nap főleg, ha még hátfájós is vagy a 7-8 kilós gyerkőcöt. Akkor mi lehet a megoldás?

Első körben próbálkozhatsz azzal, hogy a szoba egy részét elkeríted a babának, lehet, hogy elég csak egy rácsos kapu az ajtóra.

Érdemes eltávolítanod a nagyon veszélyes tárgyakat a földről és a kicsi számára elérhető magasságból.

Ha olyasmivel babrál a gyermek, ami nem veszélyes, de nem látod szívesen a kezében, tedd azt, hogy következetesen elveszed tőle, és határozott hangon mond neki: Van, amit nem szabad kisfiam/kislányom!

Ha pedig nem akarod egy percre sem magára hagyni – például amíg kiszaladsz a WC-re -, akkor legjobb megoldás egy babaketrec!

8 részes babaketrec-babakerítés 2 éves korig

MEGNÉZEM

Milyen egy minőségi és biztonságos babaketrec manapság?

A webáruházunkban kapható babaketrecek különlegessége, hogy bükk fából készülnek, ami azt jelenti, hogy nagyon tartósak és biztonságosak is a picik számára, mivel nincsenek lakkozva.

A 6 vagy 8 részből álló babaketrec, vagy babakarám a natúr fa anyagnak köszönhetően nagyon népszerű a természetes alapanyagú termékeket kedvelők körében.

Ezeket a babaketreceket összeállíthatod a lakásodban, de akár a kertedben is, hiszen nagyon gyorsan összeszerelhetők és tágas mozgásteret biztosítanak a babáknak.

Ha megszeretnéd ismerni babaketrec választékunkat, akkor nézz körül webáruházunkban!

Előző cikkünket olvasd el itt: Hogyan válasszunk autós gyerekülést 2022-ben?

This Post Has One Comment

Comments are closed.

Kosarad
×

Kosár