Babakerítés

Babakerítés

Egy termék a kezdetektől

A babakerítés webáruházunk egyik első terméke volt, amióta létezünk, kínálatunkban megtalálható és a vásárlói igények alapján úgy látjuk, hogy egyelőre biztosan marad is! Kaptunk már számos visszajelzést, így a termékbemutatón túl már azt is tudjuk, hogy a szülők miért szeretik.

Bár legtöbben úgy gondoljuk, hogy az a legjobb, ha gyermekünk szabadon játszhat, szabadon fedezheti fel a környezetét, mégis vannak helyzetek, amikor a keret biztonságot ad számukra. Jelen esetben a babakerítés pontosan alkalmas erre a keret szerepre. A kiságynál vagy egy hagyományos járókánál sokkal tágabb teret biztosít, mégis meg tudjuk óvni őket attól, hogy a lakásban vagy akár a kertben olyan részre tévedjenek, ami egyáltalán nem nekik való.

A babakarámot 6 részes és 8 részes kivitelben is rendelheted, attól függően, hogy mekkora teret tudsz kialakítani. Kisebb lakásba egyértelműen elegendő a 6 elemes változat, míg ha van egy hatalmas nappalid, esetleg teraszod, kerted, akkor érdemes a 8 részest választanod.

Nagyon rugalmasan alakíthatod, sarokba, tér közepére is helyezheted. Ha pedig úgy érzed biztonságosnak, akár falhoz is lehet rögzíteni, ehhez is minden elem megtalálható a csomagolásban.

A babakerítés összeszerelése nem bonyolult, sőt, akár egyedül is meg tudod csinálni, erről már készítettünk videót is.

Természetes anyag

Natúr bükkfából készülnek a kerítéselemek, ezen kívül csak csavarok vannak hozzá. Így a termék garantáltan nem tartalmaz semmilyen káros festékanyagot. Hiszen tudjuk, hogy bizony előfordul, hogy amikor a pici fogak kezdenek előbújni, bármit, tényleg bármit szívesen rágcsálnak a babák. Akár a babakerítés elemeit is. A natúr fának köszönhetően tehát attól sem kell tartani, hogy lepattogzó részek felsértik a szájukat, kezüket.

Hogy miért népszerű?

A rugalmas alakíthatósága, a könnyű összeszerelése és a sokrétű felhasználhatósága miatt. Könnyen össze lehet hajtani, így akár nyaralásra is magaddal tudod vinni. De az otthonodon belül is át tudod tenni egyik helyiségből a másikba. Jó idő esetén pedig akár a teraszra, kertbe is kiviheted, hiszen nincsen alja, esetleg ha sáros lesz, csak a lábakat kell áttörölnöd és máris újra használhatod beltérben is. Biztonságos, közben pedig hatalmas teret biztosít, amelyben gyermeked könnyedén tud játszani.

This Post Has One Comment

Vélemény, hozzászólás?

Kosarad
×

Kosár